Tijdens de zomermaanden geef ik drie losse sessies bio-energetica. Die staan open voor zowel mensen die willen kennis maken met het bio-energetische werk als zij die reeds bio-energetica volgden en het wat willen onderhouden.

 

De eerste is dus op dinsdag 16 juli, devolgende twee op 13 en 27 augustus. Op dinsdag 10 september start een nieuwe reeks van 10 lessen. telkens van 20u00 tot 22u00 in Kiné Consult op de Ottergemsesteenweg in Gent. Op 11 september start ik ook een aangepaste reeks voor mama’s ( of anderen) met veel stress/vermoeidheid, mensen met burn-out ( of aan de rand van) en cvs (achtige verschijnselen). Die reeks gaat door op woensdagmorgen van 9u30 tot 11u00 in Vormingscentrum Polariteit in Sint-Amandsberg.en zal zachter zijn. Indien je interesse hebt, hou de site & Facebook pagina in de gaten voor meer info!

 

Nu eerst dus een aantal losse sessies waarin de basis-principes van bio-energetica aan bod komen: je aandacht naar binnen leren richten, voelen wat daar leeft en/of blokkeert en door middel van oefeningen, adem & geluid je energiestroom en de daarmee verbonden gevoelsstroom weer activeren zodat spanningen en vastgezette emoties kunnen loskomen en verzachten.

Waar zit jouw energie? Waar stroomt ze en waar niet? Wat voor invloed heeft dat op de manier waarop jij in de wereld staat? Op je eigen benen staat? Je plaats inneemt? De manier waarop jij met jezelf en met anderen omgaat? Vanuit het lichaam komt het antwoord op deze vragen op een veel authentiekere manier dan vanuit je hoofd. Omdat je hoofd gevuld is met veel boodschappen: van hoe en wie je zou moeten zijn, wat je allemaal zou moeten kunnen, zou moeten gedaan hebben of nog zou moeten doen, … om te passen in het beeld dat deze maatschappij ons voorhoudt .. maar past dat beeld ook bij jou of heb jij je daar zo moeten in wringen dat je nu helemaal in een soort van pantser en masker zit, dat helemaal niet bij je past … waardoor je je moe, onzeker, lusteloos, gespannen, gestresst of misschien zelfs (wat) depressief voelt…

Breng je energie en je lichaam in beweging om terug contact te maken met jouw gevoel en leer hoe je dat pantser wat kan verzachten en loslaten! Zodat jouw unieke levensenergie terug kan gaan stromen en jij het leven kan gaan leiden dat echt bij jou past. Zodat je je weer goed in je vel voelt en je dat ook uitstraalt , van binnen en van buiten !

Wees welkom! Een losse sessie kost 20€. Graag het bedrag overmaken op rekening BE44 4459 6922 2145 om je van een plaatsje te verzekeren.