Losse sessies en nieuwe reeks van 10 lessen Bio-Energetica!

Lichaamswerk in groepen

 

Wil jij je meer geaard, levendig en aanwezig voelen? Kom dan naar één van mijn workshops bio-energetica! Door het doen van oefeningen word je je bewust van lichamelijke en emotionele spanningen en door het gebruik van je adem, stem en beweging leer je ze loslaten zodat er meer ruimte in jezelf ontstaat om je energie vrij te laten stromen.

 

9

Spanning in je lichaam leren loslaten?

9

Uit je hoofd komen en naar je gevoel leren gaan?

9

Meer geaard zijn en een stevige basis vinden?

9

Contact maken met je eigen energie?

9

Je energie laten stromen en je ‘heel’ voelen?

Als het antwoord op één of meer van deze vragen, ja is, dan is bio-energetica zeker iets voor jou. 

Ik verwelkom je graag  in een gloednieuwe locatie :  Zaal boven Kiné Consult (Ottergemsesteenweg 209 te 9000 Gent).  Ik ben super blij met deze zaal die heel ruim, licht & heel erg rustig is. Bovendien kan je er makkelijk parkeren en is ze uiterst goed gelegen om er zowel met het openbaar vervoer of vanaf de snelweg te geraken.

Omdat ik uit ervaring weet dat het in de winterperiode niet zo makkelijk is om je te engageren voor een hele reeks (koude & donkere) winteravonden,  geef ik  tijdens de wintermaanden verschillende losse sessies.  De eerste gaat door op dinsdag 27 november , de tweede op dinsdag 11 december en een derde op dinsdag 15 januari.  Mocht er heel veel vraag komen, wordt er mogelijks nog een extra datum aan toegevoegd.

Op dinsdag  22 januari start dan een nieuwe reeks van 10 lessen in de nieuwe zaal hierboven beschreven!   Daarin gaan we de dynamiek tussen lichaam en geest verder verkennen en leren voelen hoe deze eigenlijk samen één geheel vormen. Door middel van oefeningen gaan we de spanningen in ons lichaam opsporen en bewust maken. Door middel van beweging  en het gebruik van onze adem en stem gaan we ze losser maken zodat er weer ruimte ontstaat om je eigen energie en levensvreugde te laten stromen. De meer actievere stukken worden afgewisseld met momenten van introspectie, voelen en meditatie. Want het blijkt dat het voor veel mensen makkelijker is uit hun hoofd te komen na heel actieve bewegingen. De oefeningen komen uit de bio-energetica ontwikkeld door Alexander Lowen, aangevuld met mijn persoonlijke ervaring met lichaamswerk van de voorbije 15 jaar.

Telkens van van 20u00  tot 22u00!

Ik hoop jullie te mogen verwelkomen!

Inschrijven kan door het versturen van een bericht helemaal onderaan waar je meteen ook de betalingsgegevens vindt. Losse sessies kosten 20€ , de reeks 200€!

Dank je wel voor de mooie kennismaking met bio energetica ? Ik was zo in contact met m’n gevoel dat ik liever daarbij bleef ipv m’n ervaring te delen op het einde. Maar ik heb echt veel ervaren! Van in het begin liet ik spanningen los door te geeuwen en gapen. Ik herkende enkele oefeningen van in m’n yogales, en daar zuchten, OMen we en horen kreetjes er ook bij ☺ daardoor voelde dit voor mij minder ongemakkelijk aan en stoorde ik me totaal niet aan het uiten van anderen, integendeel, dit gaf me nog meer ’t gevoel om me er gewoon te mogen aan over te geven zonder gêne ? Enkel de oefening met de stok vond ik niet leuk, maar ja daar zit bij mij ook heel wat vast en gespannen, misschien dat ik daardoor extra weerstand voelde… Pas de laatste jaren laat ik gevoelens toe, dank zij de les die burnout me geleerd heeft, opkroppen en jezelf voorliegen werkt niet, gevoelens negeren ook niet, net het doorvoelen is belangrijk, dus dit deed ik vanavond ook zo veel als mogelijk voor mij… Het was dus zeker een geslaagde avond!

An

Deelneemster losse sessie

De reeks bio-energetica gaf een enorme kracht en vertrouwen in mezelf en mijn kunnen. Ik leerde beter in contact komen met lichaam, geest, energie en blokkades. Het leven moet niet zonder problemen zijn en je lijf hoeft niet perfect te zijn om te kunnen genieten en dankbaar te zijn. Dank voor de inzichten en zinvolle oefeningen!

Sonja

Feedback reeks van 10 lessen

De reeks bio-energetica heeft me veel bewuster leren omgaan met men lichaam, waar men pijnpunten en blokkades zaten. De sessies hebben me ook vrijer gemaakt, in het begin was ik nogal teruggetrokken maar ik voelde me openbloeien. Dankzij jou Sandra sta ik nu waar ik sta: bewuster, gevoeliger, vrijer, meer leren voelen, en dat ik er gewoon mag zijn, dat niets slecht is, maar alles er mag laten zijn. Voelde me ook op mijn gemak bij de groep en wil ze ook bedanken voor de fijne tijd!

Jessica

Feedback reeks

Verzeker je van een plaatsje in de losse sessies en/of reeks lichaamswerk in groep!

 

Op dinsdagen 27 november,  11 december en 15 januari  kan je los komen meedoen! Wie los komt meedoen, stort 20€ op bovenstaand nummer ter bevestiging.

Op dinsdag 22 januari start een nieuwe reeks van 10 lessen tot 26 maart  in de zaal boven Kiné Consult op de Ottergemsesteenweg 209 te Gent! De prijs voor de reeks is 200 Euro voor 10 lessen (inclusief zaalhuur & BTW, wie wenst, kan een factuur krijgen).   Om je plaats te verzekeren, schrijf je 200  Euro over op rekeningnummer:  BE44 4459 6922 2145. 

Stuur mij graag een berichtje hieronder zodat ik weet dat je hebt ingeschreven want de plaatsen zijn beperkt. Vermeld steeds je volledige naam, telefoonnummer en de datum waarvoor je wil inschrijven. Je inschrijving is definitief van zodra het bedrag op mijn rekening staat.

 

Ik kijk er enorm naar uit jullie in te leiden in de wondere wereld van je eigen lichaam en gevoel(ens)  !

 

3 + 3 =

Pin It on Pinterest

Share This