Losse sessie op 21 februari - Start van de reeksen van 5 sessies op 28 februari

Lichaamswerk in groepen

Wil jij je meer geaard, levendig en aanwezig voelen? Kom dan naar één van mijn workshops bio-energetica! Door het doen van oefeningen word je je bewust van lichamelijke en emotionele spanningen en door het gebruik van je adem, stem en beweging leer je ze loslaten zodat er meer ruimte in jezelf ontstaat om je energie vrij te laten stromen.

 

9

Spanning in je lichaam leren loslaten?

9

Uit je hoofd komen en naar je gevoel leren gaan?

9

Meer geaard zijn en een stevige basis vinden?

9

Contact maken met je eigen energie?

9

Je energie laten stromen en je ‘heel’ voelen?

Praktisch:
 
 
 
Losse sessie:  dinsdag 21 februari  van 19u00 tot 21u00
 
–  kom even proeven of het lichaamswerk in groep iets voor jou is …

 

Reeksen van 5 sessies: naast algemeen losmaken van spanningen, zoomen we per sessie in op een deel van het lichaam: voeten/benen, bekken, romp, schouders/armen, nek/hoofd.

1ste reeks:   van dinsdag 28 februari tot dinsdag 28 maart

2de reeks:    van dinsdag 18 april tot dinsdag 18 mei

3de reeks:     van dinsdag 30 mei tot dinsdag 27 juni

 

Telkens van 19u00 tot 21u00.  Bij eventuele interesse hoor ik graag of jullie dit haalbaar vinden, vroeger startte ik half uurtje later en mogelijks wordt het terug 19u30 tot 21u30 als 19u00 te vroeg zou blijken

 
Locatie: Dwarsligger, Gontrode Heirweg 141, Melle
 
 
 
Waarom je inschrijven?
 
 
Wanneer we onze emoties onderdrukken: angst, onzekerheid, frustratie, kwaadheid, verdriet, … krijgen we lichamelijke spanningen en klachten en gaan we veel in ons hoofd zitten piekeren waardoor we nog minder grip op onze rust en geluksgevoel krijgen.
 
Wanneer we al die spanningen ontladen en onze emoties kunnen laten stromen, voelen we ons weer meer aanwezig, levendiger en sterker.
 
 
Actieve beweging, ademen en expressie zijn de basisprincipes van de bio-energetica. Daarnaast leer je je aandacht naar binnen keren en gaan voelen wat daar leeft, stroomt of blokkeert en vast zit. En er met een open , nieuwsgierige houding, zonder oordeel naar kijken en je bewust worden van je lichaam en gevoel(ens).
Dan gaan we via het gebruik van onze adem, beweging en waar mogelijk expressie, eventuele blokkades wat losmaken zodat je energie terug wat kan gaan stromen in plaats van vast te lopen.
Deze methode is uiterst geschikt voor al wie veel te vaak zit te piekeren, het gevoel heeft niet heel stevig op zijn/haar benen in de wereld te staan, te kampen heeft met angsten en/of energieverlies, …
 
In de bio-energetica ga je voelen waar je kracht zit en hoe je die voor je kan laten werken via je lichaam, wat veel beter werkt dan vanuit je hoofd !
 
Dus voor al wie zin heeft om geïnspireerd te worden om op een andere manier naar zichzelf en bepaalde patronen te kijken, ze te gaan voelen en te transformeren, wees welgekomen ! Vooral in deze tijd is het heel belangrijk je energie in beweging te brengen als je niet vast wil lopen in donkere gedachten en gevoelens!

Ik werk in kleine groepen van een 10-tal personen in een immense serre tussen het groen. Het is er super mooi en gezellig! Het is ’s avonds al wat frisser dus goed gekleed komen ( laagjes) en een dikke yoga-mat en een dekentje meenemen voor tijdens de ontspanningsmomenten.

 
 
De prijs voor een losse sessie is 25€ , die voor de reeks is 125€ voor 5 lessen , huur zaal & BTW inbegrepen. Mag ik je vragen het bedrag over te schrijven op BE44 4459 6922 2145 om je van een plaatsje te verzekeren. Mensen die zich voor de hele reeks inschrijven, krijgen voorrang. Indien er nog plaatsjes over zijn, kan je ook nog los komen meedoen. De laatste reeksen zaten wel telkens vol …
 
Lidmaatschap van Dwarsligger ( verplicht ) is inbegrepen in de prijs van de sessies tijdens de maanden waarin ze plaatsvinden.

Dank je wel voor de mooie kennismaking met bio energetica. Ik was zo in contact met m’n gevoel dat ik liever daarbij bleef ipv m’n ervaring te delen op het einde. Maar ik heb echt veel ervaren! Van in het begin liet ik spanningen los door te geeuwen en gapen. Ik herkende enkele oefeningen van in m’n yogales, en daar zuchten, OMen we en horen kreetjes er ook bij, daardoor voelde dit voor mij minder ongemakkelijk aan en stoorde ik me totaal niet aan het uiten van anderen, integendeel, dit gaf me nog meer ’t gevoel om me er gewoon te mogen aan over te geven zonder gêne ? Enkel de oefening met de stok vond ik niet leuk, maar ja daar zit bij mij ook heel wat vast en gespannen, misschien dat ik daardoor extra weerstand voelde… Pas de laatste jaren laat ik gevoelens toe, dank zij de les die burnout me geleerd heeft, opkroppen en jezelf voorliegen werkt niet, gevoelens negeren ook niet, net het doorvoelen is belangrijk, dus dit deed ik vanavond ook zo veel als mogelijk voor mij… Het was dus zeker een geslaagde avond!

An

Deelneemster losse sessie

De reeks bio-energetica gaf een enorme kracht en vertrouwen in mezelf en mijn kunnen. Ik leerde beter in contact komen met lichaam, geest, energie en blokkades. Het leven moet niet zonder problemen zijn en je lijf hoeft niet perfect te zijn om te kunnen genieten en dankbaar te zijn. Dank voor de inzichten en zinvolle oefeningen!

Sonja

Feedback reeks van 10 lessen

De reeks bio-energetica heeft me veel bewuster leren omgaan met men lichaam, waar men pijnpunten en blokkades zaten. De sessies hebben me ook vrijer gemaakt, in het begin was ik nogal teruggetrokken maar ik voelde me openbloeien. Dankzij jou Sandra sta ik nu waar ik sta: bewuster, gevoeliger, vrijer, meer leren voelen, en dat ik er gewoon mag zijn, dat niets slecht is, maar alles er mag laten zijn. Voelde me ook op mijn gemak bij de groep en wil ze ook bedanken voor de fijne tijd!

Jessica

Feedback reeks

Verzeker je van een plaatsje in de losse sessies en/of reeks lichaamswerk in groep!

 

De prijs voor een losse sessie is 25€. De prijs voor deze reeks is 125 Euro voor 5 lessen (inclusief zaalhuur & BTW, wie wenst kan een factuur krijgen).   Om je plaats te verzekeren, schrijf je het bedrag over op rekeningnummer:  BE44 4459 6922 2145. 

Stuur mij graag een berichtje hieronder zodat ik weet dat je hebt ingeschreven want de plaatsen zijn beperkt. Vermeld steeds je volledige naam, telefoonnummer en de datum waarvoor je wil inschrijven. Je inschrijving is definitief van zodra het bedrag op mijn rekening staat.

 

Ik kijk er enorm naar uit jullie in te leiden in de wondere wereld van je eigen lichaam en gevoel(ens)  !

 

12 + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This