Je goed in je vel voelen en veel zin in het leven hebben?

Leer voelen in je lichaam hoe je daar bij komt!

Lichaamswerk veranderde mijn leven totaal. Vroeger had ik weinig zelfvertrouwen, ook al leek dat naar buiten toe anders. Ik had de neiging mijn echte gevoelens te onderdrukken of er van weg te lopen.  Nu ben ik een liefdevolle vrouw, ondersteunende mama en therapeute die graag ook anderen helpt om innerlijke rust te vinden en in hun kracht te komen. Met mijn gratis oefeningen wil ik ook jou daarvoor al de eerste stappen aanreiken.

 

9

Lichamelijke spanningen verlichten?

9

Meer zelfvertrouwen ontwikkelen en stevig in je schoenen gaan staan?

9

Contact kunnen maken met je gevoel en al je emoties?

9
Wat minder druk, angsten en twijfels ervaren?
9
Minder in je hoofd zitten piekeren en minder gestresseerd zijn?
9
Je energie laten stromen en je ‘heel’ voelen?
N
Ontdek hoe belangrijk het is je lichaam te betrekken in jouw persoonlijke zoektocht!
N
Voel hoe alles wat je ervan weerhoudt om ten volle te leven zich ook heeft vastgezet in je lichaam.
N
Word je bewust van je weerstand en blokkades en leer hoe je ze ruimte kan geven.

Zet nu zelf de eerste stap naar een gelukkiger leven!

Schrijf je in op mijn nieuwsbrief en krijg 4 weken lang oefeningen die je zullen helpen te voelen waar je vastloopt in lichaam en geest!